BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Sony party speaker MHCV13.CEL / Partybox reviews.

Met de Sony party speaker MHCV13.CEL kan je werkelijk overal een feestje bouwen. Deze Bluetooth party speaker geeft krachtig geluid en heeft feestelijke speakerverlichting. Maak verbinding via Bluetooth, kies voor Plug & Play door simpelweg een USB-stick in te voeren, sluit je gitaar aan of een microfoon voor een karaokeavond. Door het draaghandvat kan je hem overal naartoe nemen. De Sony MHCV13.CEL wordt geleverd met een afstandsbediening.
Voel de beat op het hele feest
De twee naar boven gerichte tweeters aan de voorkant en de Jet Bass Booster verspreiden het geluid over het hele feest. Daarnaast zorgt het taps toelopende basreflexkanaal ervoor dat de luchttoevoer van het basgeluid wordt afgestemd, zodat je heldere tonen hebt die je ook werkelijk voelt, zelfs als je verder weg staat van de party speaker. Al jouw gasten hebben dus dezelfde ervaring!
Draadloos streamen met Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-technologie heb je geen gedoe meer met ingewikkelde instellingen. Maak super makkelijk verbinding met de MHCV13.CEL en je bent klaar voor je feestavond!
Creëer een gezellige sfeer
De Sony MHCV13.CEL heeft naast geweldig geluid ook gezellige feestsfeerverlichting. De speakerverlichting bestaat uit golven in meerdere kleuren. Zo maak je de sfeer op je feest of karaokeavond helemaal compleet!
Leuke party features
Met de Fiestable party-app regel je de muziek of laat je jouw vrienden hun favoriete muziek toevoegen in de afspeellijst, simpelweg vanaf je smartphone. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon de afstandsbediening gebruiken om de partybox te besturen. In de Fiestable Party-app kun je ook een karaokewedstrijd met ranglijst organiseren, je sluit de microfoon gemakkelijk aan. Houd je niet van karaoke maar meer van zelf muziek maken? De gitaaringang is ideaal voor een avond jammen met je vrienden. Je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen met de Sony Wireless Party Chain functie via Bluetooth.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE