BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Sony wekkerradio ICFC1PJ / Wekkerradio reviews.

Tijdprojectie
De wekkerradio projecteert de tijd op de muur of het plafond. Met de aanpasbare projectiehoek en regeling van de scherpstelling kunt u de tijd precies waar u wilt altijd scherp laten projecteren.
Digitale tuner
Geen gedoe meer met handmatige afstemming. Dankzij de digitale tuner kunt u eenvoudig uw favoriete radiostations vinden en dankzij de optie om tien frequenties op te slaan, hebt u hier snelle toegang toe (FM: 5 en AM: 5). 
Telefoonlader
Verbeterde wekkerradio met een USB-aansluiting die u in staat stelt uw smartphone op te laden. Nooit meer een lege batterij! 
Geavanceerde alarmfuncties
Deze wekkerradio heeft twee verschillende alarminstellingen. Word rustig wakker met de radio of met aangename natuurgeluiden. De wekkerradio beschikt ook over een oplopend zoemervolume en een verlengbare sluimerstand. 
Stijlvolle vormgeving
Elegante stijl met spiegelend display. Deze wekkerradio past gegarandeerd in het interieur van uw slaapkamer. 
Geen stroom, geen probleem
Maakt u gegarandeerd wakker! Zelfs als de stroom uitvalt, zal het alarm nog afgaan op de vooraf ingestelde tijd. 
Back-upbatterij
Automatische tijdinstelling wanneer u het apparaat voor de eerste keer aansluit. De klok blijft bij, zelfs bij stroomuitval. 
Handig apparaat
Instelbare helderheid van het scherm voor een comfortabele kijkervaring en automatische aanpassing van de zomertijd voor extra gebruiksgemak.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE