BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Steelseries Arctis 7P Draadloze Gaming Headset – Wit – PS5/PS4 / Gaming headset reviews.

De SteelSeries Arctis 7P draadloze headset is speciaal ontworpen voor PlayStation 5 met achterwaartse compatibiliteit op PlayStation 4 en andere platforms. Hij maakt gebruik van lossless 2.4 GHz draadloze audio voor gaming audio met ultralage latentie. Hij heeft een batterijduur van 24 uur voor continu gamen, eenvoudige bediening via de headset, inclusief sidetone, een duurzame lichtgewicht stalen hoofdband en verstelbare elastische skibrilband, en verliesloze draadloze verbindingen met ultra-lage latentie.
Ontworpen voor PlayStation 5
Speciaal ontwikkeld voor krachtige next-gen draadloze audio op PlayStation 5 met achterwaartse compatibiliteit met PlayStation 4.
Lossless 2.4 GHz voor gaming
Met ultra-low latency 2.4 GHz lossless wireless voor hifi, zodat je geniet van een lag-vrije gaming op PlayStation 5.
Karakteristieke Arctis sound
Met dezelfde hoogwaardige luidsprekerdrivers als de bekroonde Arctis 7 beschikt de Arctis 7P over de kenmerkende Arctis soundscape, die subtiele, maar kritische geluiden versterkt om je een audiovoordeel te bieden in je next-gen favoriete games.
Batterij gaat 24 uur mee
Arctis 7P beschikt over 24 uur non-stop draadloos gebruik, meer dan 2x dat van andere draadloze PlayStation-headsets, zodat je dag en nacht kunt gamen zonder op te hoeven laden.
Extreme veelzijdigheid
Speel zoals je wilt met de compacte USB-C-dongle voor een naadloze overgang tussen PlayStation, PC, Android en Nintendo Switch.
Gebouwd met het oog op sterkte; ontworpen voor comfort
De unieke stalen hoofdband is licht en duurzaam voor een lange levensduur. De elastische skibrilband vormt zich perfect naar je hoofd: het gewicht wordt keurig verdeeld en er ontstaan geen drukpunten.
ClearCast ruisonderdrukkende microfoon
De intrekbare Discord-gecertificeerde ClearCast-microfoon maakt gebruik van een bidirectioneel ontwerp, dat ook wordt gebruikt door vliegdekschipbemanningen. Hij biedt superieure ruisonderdrukking, zodat je stem helder en natuurlijk klinkt.
Bedieningsknoppen op de headset
Pas eenvoudig je volume, microfoon en meer in een oogwenk aan, inclusief speciale sidetone (ook wel microfoonbewaking genoemd) waarmee je de hoeveelheid microfooningang kunt regelen die terug naar je headset wordt geleid, zodat je kunt kiezen hoeveel van je eigen stem en omgeving je wilt horen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE