BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Steelseries draadloze gaming headset Arctis 9 PC/PS4 (Zwart) / PlayStation headset reviews.

De Steelseries Arctis 9 combineert Losless Low Latency 2,4 GHz wireless met gelijktijdige Bluetooth-audio voor echte wireless prestaties, overal. Lossless 2.4 GHz wireless is speciaal ontworpen voor gamen zonder haperingen, en Bluetooth voegt extra compatibiliteit toe. Met de ruisonderdrukkende ClearCast bidirectionele micro, het verbluffend gedetailleerde en bekroonde Arctis-geluid en een toonaangevende batterijduur van meer dan 20 uur is de Arctis 9 de eerste headset voor ononderbroken gaming voor PC en Playstation.
Lossless 2.4 GHz Wireless
Met ultra-low latency 2.4 GHz lossless wireless voor high hifi, zodat je geniet van lag-vrij gamen op zowel PC als PlayStation.
Gelijktijdige Bluetooth
Luister tegelijkertijd naar je muziek en game-audio! Verbind de Arctis 9 met mobiele apparaten via Bluetooth voor gesprekken, muziek en VoIP-chat terwijl je naar je games luistert met lossless 2,4 GHz.
Gemaakt om elk detail te laten horen
Signature Arctis Soundscape benadrukt zowel subtiele als kritieke in-game geluiden, zodat je elk detail hoort en audiovoordeel geniet.
Discord-certified micro
De ClearCast-microfoon heeft een bidirectioneel ontwerp, dat ook wordt toegepast op vliegdekschepen voor superieure geluidsonderdrukking en helderheid.
Batterijduur van meer dan 20 uur
Een geoptimaliseerde batterij zorgt voor meer dan 20 uur non-stop wireless gebruik, zodat je ononderbroken kunt spelen met een enkele lading.
ChatMix-bediening op je oor
Regel de balans tussen game- en chatgeluiden direct op je headset zonder het spel te pauzeren.
Superieur Comfort
De oorkussens in AirWeave-stof en de zachte hoofdband houden je hoofd fris. Bovendien is de hoofdband licht van gewicht en van duurzaam staal.
DTS Headphone:X v2.0
DTS Headphone:X v2.0 biedt ongelofelijk precieze omgevingsgeluidwaarnemingen op PC.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE