BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Steelseries draadloze gaming muis Rival 3 / Muis reviews.

De Rival 3 Wireless maakt gebruik van Quantum 2.0 Dual Wireless technologie voor ultralage latency, draadloos via 2.4GHz en Bluetooth. Geoptimaliseerd voor energie-efficiëntie, met een superieure autonomie van meer dan 400 uur. Een prestatiegerichte gamingsensor, intern geheugen, RGB-meldingen en nog veel meer maken deze muis ideaal voor gamers die een multifunctionele muis nodig hebben. Uiterst duurzame materialen, 60 miljoen kliks en mechanische switches zorgen ervoor dat de Rival 3 ongeëvenaarde prestaties levert met maximale veelzijdigheid.
Batterij gaat een jaar lang mee
Een revolutionaire energie-efficiënte technologie biedt een toonaangevende batterijduur van 400+ uur voor ononderbroken gebruik gedurende een jaar of langer. Game nu met vertrouwen bij elk cruciaal in-game moment, zonder dat je je zorgen hoeft te maken.
Quantum 2.0 Dual Wireless
De gloednieuwe energiezuinige draadloze connectiviteit biedt de flexibiliteit van supersnelle draadloze gaming via 2.4 GHz en handige Bluetooth 5.0 voor directe koppeling met pc, Mac, laptops en meer.
Ultralage latentie
Deze gloednieuwe draadloze technologie is ontworpen voor near zero latentie en verzendt draadloos muis-inputs met een verbazingwekkende 2 Mbps. Automatische kanaaloptimalisatie zorgt voor de stabiliteit van een bedrade muis, zodat je nooit een pixel aan tracking mist.
TrueMove Air Optical Gaming Sensor
De aangepaste 18.000 CPI, 400 IPS, 40G-sensor is ontwikkeld met PixArt om de beste prestaties in zowel 2.4 GHz als Bluetooth-modus te garanderen, zodat je betrouwbaar precieze schoten kunt plaatsen in situaties met hoge intensiteit en kunt genieten van verbazingwekkende prestaties.
6x meer autonomie
De Rival 3 heeft een levensduur van 60 miljoen kliks met mechanische switches. Dit is 6 keer de standaard klik-levensduur met een consistent gevoel bij elk schot. De extreem duurzame materialen zijn bestand tegen slijtage. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over duurzaamheid.
Comfortabele ergonomische constructie
Of je nu een vinger of klauwgreep gebruikt, de ergonomische vorm is ontworpen voor lange en intensieve gamingsessies wat zorgt voor minder handvermoeidheid en een vertrouwde grip. Hierdoor mis je nooit een schot. Verlaag naar keuze het gewicht van de muis door slechts één batterij te gebruiken.
Ingebouwd geheugen
Sla je polling rate, keybinds en maximaal 5 CPI 's direct op de muis op voor softwarevrij gemak onderweg en bij het wisselen tussen meerdere apparaten.
RGB-meldingen op scrol wiel
De LED-verlichting op het scrol wiel geeft cruciale RGB-verlichtingseffecten weer voor batterijwaarschuwingen en in-gamemeldingen
Kenmerken
Polling Rate: 1000 Hz / 1 ms
Ergonomische vorm voor rechtshandigen
6 knoppen
Batterijlevensduur van 400+ uur
Levensduur van 60 miljoen kliks
Bluetooth 5.0
Opbergplaats voor dongel in de muis
Verstelbaar gewicht: 106 gram (2 batterijen) of 96 gram (1 batterij)
Scrol wiel met RGB-verlichtingseffecten voor waarschuwingen en meldingen
Inhoud van de verpakking: Rival 3 Wireless gaming muis, Rival 3 draadloze dongel, 2 x AAA baterijen

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE