BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Steelseries gaming muismat Qck Prism 3XL / Gaming muismat reviews.

QcK-muismatten zijn de topkeuze van E-sportprofessionals. Verlengde muismatten bieden maximale ruimte voor alle muisbewegingen tijdens de battle. Deze Qck Prism 3XL muismat biedt volledige desktopdekking voor je toetsenbord, muis, monitor en meer. De verbluffende aanpassing van de RGB-verlichting met 16,8 miljoen kleuren in 2 zones wordt eenvoudig gemaakt met de software van de SteelSeries Engine. De hoge threadcount en het gladde oppervlak optimaliseren de trackingnauwkeurigheid van de muis voor zowel optische als lasersensoren. De legendarische microgeweven stof heeft van de QcK-lijn het best verkopende gameoppervlak ter wereld gemaakt.
Ultimate RGB-dekking
De QCK-desktopmuismatten bieden volledige desktopdekking voor je toetsenbord, muis en monitor voor een schone gaming setup, verlicht met RGB. De kabellengte die de verlichting mogelijk maakt is 2,2 meter.
Onbeperkte trackingruimte
Maximaliseer je instellingen met een muismat waarmee al jouw muisbewegingen kunnen worden gevolgd bij een gameplay met een hoge en lage DPI. Altijd voldoende ruimte tijdens de meest intensieve battles.
Legendarisch microweefsel
De SteelSeries QcK is al meer dan 10 miljoen keer verkocht en is het summum op het gebied van prestaties en innovatie.
Uiterste muisnauwkeurigheid
Getest door de toonaangevende producent van de muissensoren. De hoge threadcount en het gladde oppervlak optimaliseren de trackingnauwkeurigheid van de muis voor zowel optische als lasersensoren.
Verschuift niet
De duurzame onderkant van antisliprubber zorgt ervoor dat de muismat niet verschuift waardoor de mat een solide ondergrond is voor competitief gamen.
Legendarische E-sports-status
De SteelSeries QcK wordt al vijftien jaar door sterren in de E-sports uitgeroepen tot muismat van hun keuze. E-sporters hebben meer prijzengeld gewonnen met SteelSerie-producten dan welk ander merk dan ook.
Dynamische RGB-aanpassing
SteelSeries Engine-software maakt aanpassing eenvoudig en intuïtief. Benut de volledige kracht van dynamische RGB-achtergrondverlichting en creëer binnen enkele seconden volledige verlichtingseffecten voor gamewaarschuwingen, audiosynchronisatie en meer.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE