BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Tado Draadloze Temperatuursensor / Thermostaten reviews.

Bespaar energie en geld! Met de Tado Draadloze Temperatuursensor meet je de temperatuur in jouw huis en stel je de gewenste kamertemperatuur in voor als je thuis of van huis bent. Hierdoor verwarm je jouw huis nooit voor niks! Deze Draadloze Temperatuursensor werkt niet zonder een Tado starterskit (V2, V3, V3+) met Internetbridge.
Bestuur een of meerdere radiotoren
De Tado Draadloze Temperatuursensor maakt het mogelijk om meerdere radiatoren in een kamer te regelen met één apparaat. Koppel de Tado Draadloze Temperatuursensor aan de Tado slimme radiatorknoppen (niet meegeleverd) waarmee je op afstand de warmtebron kunt meten of aansturen.
Smart Home ready
Zo makkelijk is het aanpassen van de huiskamertemperatuur nog nooit geweest! Stuur de Tado Draadloze Temperatuursensor aan met je stem via Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.
Stuur je thuisklimaat aan via de app
Via de Tado app op je smartphone stuur je eenvoudig je thuisklimaat aan. Stel dag- en nachttemperaturen in, verwarm of koel afhankelijk van het weer en verwarm of koel nooit een leeg huis door Geolocatie. Bovendien krijg je via de gebruiksvriendelijke app rapportages en wordt er bijgehouden hoeveel energie je hebt bespaard.
Gemakkelijk te monteren
De Tado Draadloze Temperatuursensor hang je gemakkelijk zelf op aan de muur of een andere plaats met het meegeleverde montagemateriaal.
Kenmerken
Inclusief 3x AAA-batterijen
Inclusief kleef strips
Inclusief montagemateriaal
Werkt niet zonder een Tado starterskit (V2, V3, V3+) met Internetbridge

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE