BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Tado° Radiator Quattro pack / Radiatorknop reviews.

Radiator Quattro pack
De Slimme Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.  Als je al een Slimme Radiatorknop – Startkerskit of een Slimme Thermostaat – Starterskit van een versie (V2/V3/V3+) hebt, dan kan je deze aanvullen met additionele Slimme Radiatorknoppen om onafhankelijk meerdere radiatoren aan te kunnen sturen.
Opstelling
De Slimme Radiatorknop bij jou thuis
De Slimme Radiatorknop – Starterskit dient als basis van jouw setup, omdat die de Internetbridge voor de verbinding met het internet bevat. Additionele Slimme Radiatorknoppen functioneren met alle Starterskits versies (V2/V3/V3+).
Eigenschappen
Ideaal bij blok- en stadsverwarming
Stuur je radiatoren op intelligente wijze aan als je geen directe toegang tot de verwarmingsketel hebt, zoals dit het geval is bij blok- en stadsverwarming.
Meer comfort
Rust zoveel radiatoren als je wilt uit met Slimme Radiatorknoppen om een maximaal niveau van comfort te bereiken.
Overzicht in één app
Beheer alle verwarmingszones via één app en werp op elk gewenst moment een blik op de instellingen. 
Compatibiliteit
De Slimme Radiatorknop is een aanvulling op de Slimme Radiatorknop – Starterskit of op de Slimme Thermostaat – Starterskit
Slimme Radiatorknoppen
Stuur de individuele radiatoren in je woning aan als je blok- of stadsverwarming hebt.
Slimme Thermostaat + Slimme Radiatorknoppen
Als je over je eigen ketel beschikt, dan kun je die, naast de individuele radiatoren, centraal aansturen om nog meer te besparen.
Installatie
Doe-het-zelf-installatie
Je kunt de Slimme Radiatorknop – Starterskit gemakkelijk zelf installeren. Je schroeft simpelweg je oude radiatorknop van de radiator. Met behulp van de meegeleverde adapter schroef je vervolgens de Slimme Radiatorknop erop.
Wees gerust: tijdens de installatie kan er geen water lekken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE