BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de TCL 4K Ultra HD TV 50P615 / 4K LED tv reviews.

De TCL Ultra HD TV 50P615 is een stijlvol televisie en daarom een mooie toevoeging in jouw woonkamer. Dankzij het 4K Ultra HD-beeldscherm komt jouw content op zijn best naar voren. Dit model beschikt over Wi-Fi en Bluetooth. Dankzij Smart TV heb jij al jouw favoriete apps en streamingsdiensten binnen handbereik.
Geniet van optimale kleuren
Geef je entertainment een boost en geniet van meer genuanceerde inhoud. 4K HDR heeft acht miljoen pixels, zodat jij kan genieten van verbazingwekkende kleuren en helderheid. En met een nauwkeurige weergave van lichte en donkere tinten in adembenemende details, zullen jouw favoriete shows nog realistischer aanvoelen dan ooit tevoren. Rich Color Expansion is exclusief ontwikkeld door TCL om automatisch de kleurlevendigheid te optimaliseren. Een eigen algoritme biedt een levendige, premium video-ervaring. Microdimming geeft een ongelofelijk contrast, met diepere donkere en felle kleuren, vooral in het donker.
Prachtig geluid, net als in de bioscoop
Geniet daarnaast van ultra realistisch, verbeterd geluid met Dolby Audio. Ontworpen om jou in het midden van elke scène te plaatsen – met een kristalheldere, scherpere dialoog en groot detail. Van het balspel tot je favoriete tv-serie – entertainment heeft nog nooit zo goed geklonken.
4K Schaalvergroting
Een eigen TCL-algoritme optimaliseert de inhoud in real time – het opschalen van FHD en 2K-content voor 4K-resolutie. Geniet van content zoals nooit tevoren, in een hogere resolutie en een optimaal schermformaat.
Al jouw favoriete content beschikbaar
Geniet van tv, muziek, films, games en meer on-demand – entertainmentbenodigdheden. De TCL Ultra HD TV 50P615 wordt geleverd met het populaire besturingssyteem Android OS en beschikt over YouTube, Prime Video en Netflix. De films op Netflix zijn beschikbaar in 4K HDR bij een premium Netflix abonnement. Je kunt meer apps downloaden via de Google Play Store. Bovendien kan je met MagiConnect content vanaf je smartphone streamen naar de TV en andersom, zodat je in elke hoek van jouw huis kan genieten van entertainment.
Slimme televisie
Geef opdrachten met je stem dankzij AI. Handsfree spraakbesturing biedt volledige flexibiliteit. Krijg antwoorden op vragen, zet de TV aan of uit en bedien de aangesloten thuisapparaten – allemaal via je stem. AI-IN maakt het ook mogelijk om Intelligent TCL en Google Home te synchroniseren en op afstand te bedienen. Stel de thermostaat in of dim de verlichting. Het is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en ongelooflijk handig.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE