BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Tefal kookplaat Everyday Slim IH2108 / Vrijstaande kookplaat reviews.

Als je niet zoveel ruimte in de keuken hebt, is een kookplaat ideaal. De Tefal kookplaat Everyday Slim IH2108 is een klein en smal model, waar je de lekkerste gerechten op klaar kunt maken. Na het koken, ruim je hem gemakkelijk weer op zodat je weer ruimte hebt op je aanrecht. De draagbare kookplaat van Tefal is eenvoudig in gebruik. Moeiteloos lekker eten op Tafel zetten zonder dat je veel plek hebt? Met de kookplaat van Tefal kan het.
Veilig en eenvoudig koken
De Tefal kookplaat is voorzien van verschillende handige functies. Tijdens het koken kun je kiezen uit 6 vooraf ingestelde functies: lage temperatuur, sudderen, koken, boost, roerbakken en braden. Daarnaast geeft de manuele instelling je de ruimte om precies zo te koken zoals jij dat wilt. De Tefal kookplaat Everyday Slim IH2108 is een inductiekookplaat wat betekent dat de pan verwarmd wordt, zonder dat de kookplaat heet wordt. Een zuinige manier van koken die ook nog bijdraagt aan een veilige omgeving. De kookplaat is voorzien van een digitaal display die eenvoudig te bedienen en af te lezen is. Heb je tijdens het koken wat geknoeid op de kookplaat, dan is dat geen probleem. Het gladde oppervlak is in een handomdraai weer schoon.
Voordelen van de Tefal kookplaat op een rijtje
Handige timer
6 verschillende standen
Draagbaar
Makkelijk schoon te maken
Smal model
Automatische uitschakeling
Duidelijk digitaal display
Veilig koken op inductie
Altijd en overal de mogelijkheid om te koken
Met de draagbare Tefal kookplaat Everyday Slim IH2108 heb je altijd de mogelijkheid om te koken. De kookplaat is niet alleen handig als je weinig ruimte hebt, maar komt ook van pas op de camping. Je hoeft de stekker alleen even in een stopcontact te doen en je kunt beginnen met koken. De vele mogelijkheden die de Tefal kookplaat biedt, zorgen ervoor dat je van alles klaar kunt maken op de kookplaat. De slimme kookplaat bewijst wel dat je niet veel nodig hebt, om lekker te kunnen koken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE