BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de The G-Lab gaming headset Korp Vanadium / Gaming headset reviews.

De Korp Vanadium is de nieuwe THE G-LAB gaming headset die compatibel is met alle platformen! Je kunt hem gebruiken op PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Smartphone & Tablet. De Korp Vanadium garandeert je een uitstekende geluidskwaliteit om van al je games te genieten. De flexibele microfoon zorgt voor een optimale communicatie met je teamgenoten. Comfortabel en licht, de kussens zijn gemaakt van zacht en ademend materiaal. De bas is verbeterd voor een meer realistische weergave. 
 
Hoge kwaliteit stereo-audio
Profiteer ten volle van je spelervaring dankzij de uitstekende geluidskwaliteit van de Korp Vanadium-gamekoptelefoon. Het geluid wordt perfect doorgegeven voor een heldere en nauwkeurige weergave. 
Je wordt volledig ondergedompeld in het hart van je favoriete games in een ultrarealistisch geluidslandschap. Uitstekend geschikt voor gaming, het zal ook een ideale metgezel zijn voor je films en series. 
 
Flexibele en precieze microfoon
De microfoon van de Korp Vanadium is flexibel en is gericht op je behoeften om altijd op een goede afstand van je mond te zijn. Je wordt gegarandeerd altijd perfect gehoord door je teamgenoten, ongeacht de situatie. 
Deze hoogwaardige audiomicrofoon zorgt voor een perfect heldere weergave van je stem voor een optimale communicatie in het spel. Je kunt de microfoon desgewenst met de afstandsbediening uitschakelen. 
 
Zachte en ademende kussens 
Echt ontworpen voor spelers die enkele uren per dag voor hun scherm staan, de Korp Vanadium is altijd comfortabel, zelfs na verloop van tijd. Je kunt er urenlang mee spelen zonder de minste druk of pijn. De kussens zijn gemaakt van extra zachte, ademende stof en de verstelbare hoofdband is ook gewatteerd voor optimaal comfort. 
 
Gaming design met RGB
De Korp Vanadium heeft een uniek ontwerp dat niet onopgemerkt blijft. Uiterst licht, deze gaming koptelefoon is een echt vedergewicht om te dragen. Hij weegt slechts 304g. Je voelt het niet eens als je hem op je hoofd zet. De koptelefoon heeft een heldere RGB-verlichting aan de zijkanten.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE