BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de The G-Lab gaming muis Kult Neon Illuminated Wireless / Muis reviews.

De Kult NEON is de nieuwe draadloze gaming muis! Met zijn 2400 DPI ben je gegarandeerd in staat om de gevoeligheid te kiezen die het beste bij je past in al jouw favoriete spellen! Zijn RGB-verlichting zal op je bureau schijnen. Zijn ergonomische vorm past bij alle maten van de handen en zorgt voor absoluut comfort. Ga draadloos: hiermee krijg je een maximale reactiesnelheid en een lange levensduur van de batterij. De duurzaamheid van deze gaming muis maakt het een waardevolle bondgenoot die net zo goed werkt op de PC als op de PS4 en Xbox One.
Kenmerken
– Nauwkeurig en responsief – Basis met RGB-verlichting – Lange termijn autonomie – Extreme duurzaamheid – Ergonomisch ontwerp – Compatibel met PC – PS4 – Xbox One – Mac
Nauwkeurig en responsief
Overwin je tegenstanders met de Kult NEON spelmuis! Deze draadloze muis is ultra precies en snel. Hiermee zal je nooit je doelwit missen. Je kunt de gevoeligheid van de muis aanpassen van 800 tot 2400 DPI via 4 verschillende stappen, afhankelijk van je voorkeuren. Als het gaat om draadloze muizen, is reactievermogen alles. De Kult Neon heeft een reactietijd van slechts 4 milliseconden.
Basis met RGB-verlichting
In tegenstelling tot veel draadloze gamingmuizen is de Kult NEON voorzien van RGB-verlichting over de hele basis van de muis. Net zo efficiënt als het esthetisch is, fleur je jouw kantoor op met de Kult NEON. Je kunt de verlichting van de Kult NEON op elk gewenst moment uitschakelen met de knop onder de muis.
Lange termijn autonomie
De Kult NEON heeft een uitzonderlijke levensduur van de batterij van 15 uur met de lichten aan en 100 uur met de lichten uit. Deze muis is in slechts 4 uur volledig opgeladen dankzij de meegeleverde kabel. De Kult NEON werkt tot een afstand van 10m, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt.
Extreme duurzaamheid
De Kult NEON is echt gebouwd om lang mee te gaan en is bijzonder bestendig en duurzaam. Hij zal je enkele jaren vergezellen in al jouw overwinningen! Uitgerust met de beste componenten en materialen op de markt, heeft de Kult NEON een uitzonderlijke levensduur van 5 miljoen klikken! Eén ding is zeker, met deze gamemuis heb je geen enkel probleem.
Ergonomisch ontwerp
Deze muis is ontworpen om absoluut comfort te garanderen als hij eenmaal in de hand is. Door zijn vorm heb je zonder problemen toegang tot alle knoppen en is hij geschikt voor iedereen, ongeacht de grootte van je hand of de manier waarop je de muis vasthoudt. Zijn soft-touch coating zorgt voor een perfecte grip. De Kult NEON weegt slechts 95g, hij is ultralicht zodat je sneller kunt bewegen.
Platformoverschrijdende compatibiliteit
Deze gaming muis is zeer eenvoudig te gebruiken. Sluit de USB-dongle van de muis aan, zet de Kult NEON aan met de knop onder de muis en het werkt direct. De Kult NEON is compatibel met PC, PS4, Xbox One en Mac. Zorg er echter voor dat je bij het gamen op de console met een muis kunt spelen in plaats van met een controller.
Specificaties
– Aantal DPI: 800 – 1200 – 1600 – 2400 – Verfrissingspercentage: 250 hz – Maximale versnelling: 8G – Aantal knoppen: 7 – Achtergrondverlichting: RGB – Personalisatie driver: Nee – Compatibiliteit: PC – PS4 – XBOX ONE – Autonomie: 15h met RGB – 100h zonder RGB – Gewicht: 95g – Levensduur knoppen: 5.000.000 kliks

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE