BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de The G-Lab gaming muis Kult Nitrogen Core (Grijs) / Muis reviews.

De Kult Nitrogen Core is de meest geavanceerde game-muis van The G-Lab ooit. Deze muis is uitgerust met een hoogwaardige lasersensor tot 10.000 DPI. De Nitrogen Core biedt een 100% aanpasbare RGB-achtergrondverlichting. Dankzij de aanpasbare software kan je elk van de 11 muisknoppen programmeren met macro's of zelfs de verlichtingseffecten kiezen. Het ergonomische ontwerp garandeert een perfecte grip en het gewicht is veranderlijk. Het is de ultieme gamemuis.
Hoogwaardige lasersensor
Overtref je tegenstanders met de Kult Nitrogen Core spelmuis! Uitgerust met een Avago lasersensor van de nieuwste generatie geeft de Kult Nitrogen Core je extreme precisie. Hiermee zal je nooit je doelwit missen. Je zult in staat zijn om de gevoeligheid van de muis aan te passen van 200 tot 10.000 DPI via 8 verschillende stappen volgens jouw voorkeuren. Verander de gevoeligheid in een handomdraai met de DPI-knop op de muis. Met de 1000Hz verversingsfrequentie kan je genieten van een maximaal reactievermogen in de meest intense situaties. Met een maximale acceleratie van 20G zorgt deze gaming muis voor een perfecte tracking van jouw bewegingen, zelfs de snelste!
RGB-achtergrondverlichting + 11 lichteffecten
Even efficiënt als esthetisch, fleurt je jouw kantoor op met de Kult Nitrogen Core en zijn RGB-achtergrondverlichting. Het is aan jou om de kleuren, lichtintensiteit en snelheid van de effecten te kiezen om de muis van je dromen te creëren! Deze functies zijn zeer eenvoudig aan te passen dankzij de personalisatiesoftware, waar je kan kiezen uit 11 gevarieerde en dynamische lichteffecten. Je kunt ook een kleur associëren voor elk DPI-niveau. De Kult Nitrogen Core kan dan overeenkomen met de kleuren van de rest van jouw spelopstelling.
11 Programmeerbare knoppen
De Kult Nitrogen Core heeft de bijzonderheid om 11 knoppen aan te bieden. Deze gaming muis is met name aan te raden voor alle spellen die veel gemakkelijk toegankelijke snelkoppelingen vereisen om complexe acties snel uit te voeren. Elk van de knoppen is programmeerbaar. Je zult dus in staat zijn om je macro’s en je Windows snelkoppelingen toe te wijzen of om je DPI-niveau te wijzigen. De Sniper-functie verlaagt jouw gevoeligheid in de doelmodus in FPS om bijvoorbeeld nauwkeuriger te zijn.
Ergonomisch ontwerp + verwisselbare gewichten
De Kult Nitrogen Core is ontworpen om absoluut comfort te garanderen. Door zijn vorm heb je toegang tot alle knoppen zonder problemen en is hij geschikt voor alle handgroottes. De zijdelingse siliconen handgreep garandeert een perfecte grip. De Kult Nitrogen Core weegt slechts 120g, hij is ultralicht zodat je sneller kunt bewegen. Je kunt het gewicht veranderen van 105 naar 120g dankzij 3 gewichten van 5g die zich in het compartiment onder de muis bevinden.
Maatwerk software
Dankzij onze speciale Windows-aanpassingssoftware kan je de Kult Nitrogen Core volledig programmeren. Met deze software kan je macro's maken en deze toewijzen aan elk van de knoppen. Je kunt ook je DPI-niveau's, de verversingsfrequentie van de muis of zelfs het beheer van de achtergrondverlichtingseffecten aanpassen. Door profielen te wijzigen, kan je jouw instellingen voor elk spel aanpassen zonder ze telkens opnieuw te moeten doen.
Extreme duurzaamheid + Multi-platform compatibiliteit
Echt gebouwd voor een lange tijd, de Kult Nitrogen Core is bijzonder resistent en duurzaam! Uitgerust met de beste componenten en materialen op de markt, heeft de Kult Nitrogen Core een uitzonderlijke levensduur van +30.000.000 clicks! De kabel is gevlochten en versterkt voor een betere weerstand tegen slijtage. De Kult Nitrogen Core wordt aangesloten op USB en is daarom compatibel met meerdere platformen.
Specificaties
Aantal DPI: 200 – 10.000.
Maximale versnelling: 20G
Aantal knoppen: 11
Achtergrondverlichting: 16,8 miljoen
Personalisatie driver: Ja
Kabeltype en -grootte: 1,8m
Levensduur knoppen: 30.000.000 kliks

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE