BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de The G-Lab gamingbundel Argon / Gaming keyboard reviews.

Met de The G-Lab gamingbundel Argon breng je jouw game-ervaring naar een hoger level. De set bestaat uit een verlicht gaming toetsenbord, gaming headset, verlichte muis en een muismat.
Verlicht gaming toetsenbord
Dit toetsenbord met achtergrondverlichting biedt je een opmerkelijke typekwaliteit. De 6 anti-ghosting toetsen voorkomen onbedoelde handelingen wanneer er veel toetsen tegelijk worden ingedrukt. Bedien met een snelle handeling het volume van jouw muziek of video’s met de multimediatoetsen. Bovendien kan je de Windows toets blokkeren om er zeker van te zijn dat je het spel niet onbedoeld verlaat.
Communiceer kristalhelder
Verbeter jouw spelerservaring met het krachtige bassysteem van de headset. Met de aanpasbare en flexibele microfoon op de gaming headset plaats je de microfoon dichter bij de mond, zo wordt jij altijd goed verstaan door je medespelers.
Goede grip bij lange games
De gaming muis is ontworpen om de best mogelijke balans tussen comfort en prestaties te bieden. Bedien jouw games op zijn best met 6 knoppen. De onderzijde van de muismat (30 cm x 23,5 cm x 0,3 cm) heeft een anti-sliplaag, zodat deze altijd stevig blijft liggen tijdens een snelle spelactie.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE