BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Thrustmaster T.Flight Stick X, joystick met roerbediening PC/PS3 / Joystick reviews.

Alles-in-één joystick voor de pc en PS3. De T.Flight Stick X is een nauwkeurige, stabiele en complete joystick voor aanstormende piloten die hun vaardigheden in de flightsims willen verbeteren.
De Plug & Play joystick is volledig compatibel met alle flightsims voor de PC en heeft een uniek ergonomisch design waardoor hij zich laat aanpassen aan elke soort game: luchtgevechten, burgerluchtvaart, recreatievluchten, militaire luchtvaart, ruimtereizen, etc.
Programmeerbare actieknoppen en assen
Profiteer maximaal van de mogelijkheden van de joystick met de ingebouwde throttle en de 12 actieknoppen met 4 assen die allemaal uitgebreid programmeerbaar zijn.
Draairoergreep
Onmisbaar voor snelle, intuïtieve en efficiënte besturing onder alle omstandigheden, in elke soort game. De draaiing van de greep kan worden vergrendeld voor nog realistischer vliegen.
Veelzijdige trigger
De luchtremtrigger is perfect geschikt voor de burgerluchtvaart terwijl de snelvuuroptie beter geschikt is voor de militaire luchtvaart en voor ruimtereizen.
Ingebouwde throttle
De ingebouwde throttle maakt deel uit van de verzwaarde joystickvoet en zorgt voor optimale en ergonomische plaatsing, en voor natuurgetrouwe reacties van de throttle.
Belangrijke punten:
Plug & Play voor snelle en eenvoudige installatie met alle voorgeconfigureerde functies
12 actieknoppen en 4 programmeerbare assen
Ergonomische throttle meegeleverd
Brede handsteun voor optimaal comfort
Draairoergreep met ingebouwd vergrendelsysteem
Luchtremtrigger (burgerluchtvaart) of snelvuurtrigger (militaire luchtvaart)
Multidirectionele kop (panoramisch uitzicht)
Exclusieve Mapping-knop: direct onderling verwisselen van de verschillende functies
Exclusieve Preset-knop: onmiddellijk wisselen tussen voorgeprogrammeerde configuraties
Intern geheugen: u kunt alles wat u hebt geprogrammeerd opslaan in het intern geheugen, zelfs wanneer de joystick niet is aangesloten

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE