BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Tp-link homeplug TL-PA7017 Kit Powerline zonder wifi / Powerline adapter reviews.

AV1000-snelheden en 300 meter bereik
Door middel van de geavanceerde HomePlug AV2-technologie biedt de TL-PA7017 KIT een stabiele en supersnelle bedrade verbinding met overdrachtssnelheden tot wel 1000 Mbps* tot 300 meter via het bestaande stroomnet. Stream in HD, game online en download grote bestanden zonder onderbrekingen dankzij de betrouwbare Powerline-verbindingen.
Gigabit-poort voor maximale connectiviteit
Met één gigabit ethernetpoort zorgt de TL-PA7017 KIT ervoor dat bandbreedte-intensieve apparaten snel verbinding kunnen maken met internet en dat het streamen van Ultra HD video's vloeiend verloopt. Hierdoor is de TL-PA7017 KIT de perfecte partner voor home entertainment.
Plug and play:
geen configuratie nodig Sluit een Powerline-adapter aan op de router; steek de andere Powerline-adapter in het stopcontact in een andere kamer en klaar ben je!
Koppelen voor meer bescherming
Druk vervolgens op iedere adapter op de pair-knop om een veilig netwerk tot stand te brengen.
Verminder het stroomverbruikt tot wel 85%
De TL-PA7017 KIT is een nieuwe generatie powerline-adapter. Hij heeft een praktisch ontwerp en een geavanceerde energiebesparingsmodus die automatisch overgaat van de 'werkmodus' naar de energiebesparingsmodus' waardoor het energieverbruik tot wel 85% vermindert.* *Werkelijke gegevens zullen variëren door netwerkomstandigheden en omgevingen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE