BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Tp-link router ARCHER A5 / Router reviews.

Supersnelle dual-band wifi router voor betere verbindingen
TP-Link Archer A5 AC1200 Draadloze Dual-band Router
Met de Archer A5 profiteert u op uw pc, laptop, smartphone of tablet van drie keer snellere verbindingen dan met draadloze N of AC-technologie. Met 300 Mbps op de 2.4 GHz-band en 867 Mbps op de kristalheldere 5 GHz-band is de Archer A5 de beste keuze voor naadloos streamen in HD, online gamen en andere taken die veel bandbreedte opeisen.
Innovatieve antenne voor een maximaal bereik
Vier goed geplaatste antennes zorgen voor goede en stabiele verbindingen. De geavanceerde antennetechnologie verhoogt de ontvangstgevoeligheid voor een grotere wifi-dekking in uw huis.
Eenvoudig ouderlijk toezicht
Houd toezicht op kinderen en medewerkers via bevoegde toegang die door de ouders of beheerders wordt beheerd. Gebruik sleutelwoorden om een zwarte lijst op te stellen en de internettoegang te beperken.
Gastnetwerk
Gasten kunnen verbinding maken met uw wifi-netwerk, maar u beschermt uw privacy. Zo deelt u het netwerk op een eenvoudige en veilige manier.
Eenvoudig te installeren en gebruiken
Dankzij de intuïtieve online interface en krachtige Tether app kunt u de Archer A5 binnen enkele minuten installeren. Met Tether kunt u de netwerkinstellingen beheren vanaf ieder apparaat met Android of iOS, zoals ouderlijk toezicht en de toegangscontrole.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE