BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de TP-Link sfeerverlichting Kasa Smart Dimmable KL110 E27 / Lampen reviews.

Regel de sfeer met jouw Kasa Smart dimbare lamp. Creëer vanaf elke gewenste locatie de juiste sfeer voor elk moment met de Kasa Smart dimbare lamp. Stel je lampen zo in dat je 's ochtends natuurlijk ontwaakt of dim ze voor het perfecte etentje. Bedien de lamp met de Kasa Smart app of met eenvoudige spraakopdrachten via Amazon Alexa, Google Assistant of Microsoft Cortana. De Kasa Smart dimbare wifi-lamp verbindt met het beveiligde wifi-netwerk. Je hebt geen hub of extra apparaten nodig.
Dimbaar
De Kasa Smart dimbare lamp heeft een dimbereik van 1% tot 100%. Pas de helderheid aan op je stemming of een activiteit. Zet de lamp op volle helderheid zodat je kinderen 's ochtends wakker worden of dim de lamp zodat ze 's avonds in slaap vallen.
Overal te bedienen
Bedien jouw smart lamp vanaf elke locatie met je smartphone met behulp van de Kasa Smart app (iOS, Android). Dim jouw lamp vanaf elke gewenste locatie via de app.
Thema's en schema's
Gebruik de Kasa Smart app om in te stellen dat jouw lamp automatisch aan of uit gaat wanneer je thuis bent of de deur uitgaat. Voeg jouw andere lampen en andere Kasa Smart-apparaten toe aan een thema en bedien ze met één knop. Dim alle lampen en creëer de juiste sfeer voor een romantisch diner of een filmavond.
Scenes
Jij wil graag fel licht, terwijl zij gedimd licht willen: maar jullie hebben er een hekel aan om steeds het licht aan te passen. Dankzij Kasa Smart is dit probleem verleden tijd. Maak thema's aan met verschillende instellingen en tik op jouw favoriete thema om het licht aan jouw wensen aan te passen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE