BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de TP-Link wifi repeater RE305 / WiFi repeater reviews.

Breng zones waar geen wifi bereik is weer tot leven met de TP-Link RE305
Word je ook zo moe van alle ruimtes in huis waar geen wifi bereik is? De RE305 Range Extender verbindt draadloos met jouw wifi router. De RE305 Range Extender versterkt en breidt het signaal uit naar gebieden die de router zelf niet kan bereiken. Het apparaat reduceert ook signaalstoring om een betrouwbare wifi dekking te garanderen in jouw huis of kantoor.
Een hoge snelheid Dual Band wifi voor betere verbindingen
Met de RE305 kun je meerdere apparaten tegelijk verbinden op zowel de 2.4GHz 300Mbps en de 5GHz 867Mbps banden. Gebruik de 2,4Ghz band voor het versturen van email en internetten en gebruik de 5Ghz band voor het spelen van spellen en HD streamen.
De perfecte locatie in één oogopslag
Het intelligente signaallampje helpt je super snel om de perfecte locatie te vinden voor het plaatsen van de RE305.
Een ingebouwde Access Point Modus
De RE305 is meer dan alleen maar een draadloze range extender. Plug simpelweg de Ethernet kabel in de ethernetpoort van de RE305. Hierdoor verandert de draadloze verbinding in een draadloos dual band access point.
Gemakkelijk te installeren en te bedienen
De RE305 is compatibel met alle wifi routers. Je kunt de gratis applicatie genaamd 'TP-Link Tether' gebruiken om de range extender binnen enkele minuten te installeren vanaf elk Android of iOS apparaat. Met deze karakteristieke mobiele applicatie kun je niet alleen maar genieten van een probleemloze installatie, maar heb je binnen handbereik ook toegang tot geavanceerde netwerkinstellingen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE