BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de TP-Link wifi uitbreiding TL-WPA8631P / Powerline adapter reviews.

Deze TL-WPA8631P Wi-Fi extender van TP-Link sluit je aan op je bestaande router om jou Wi-Fi netwerk uit te breiden. Je hoeft niet meer te wisselen tussen Wi-Fi netwerken, zodat je ongestoord kunt genieten van streams en naadloze AC1200-wifi.
Meer stabiele verbindingen en betere dekking
Dankzij 2×2 MIMO zijn meerdere gelijktijdige verbindingen mogelijk zodat je kunt genieten van hogere snelheden en stabielere verbindingen. 2×2 MIMO met Beamforming-technologie biedt ook de voordelen van een betere dekking in huis, met name bij stopcontacten die eerder moeilijk bereikbaar waren.
Synchroniseer automatisch met Wi-Fi
Pas automatisch instellingen toe binnen het netwerk. Je bestaande wifi-instellingen zullen automatisch worden gesynchroniseerd met de nieuwe extender.
Eenvoudig geïnstalleerd
Kopieer meteen de netwerknaam en het -wachtwoord van je router voor een eenvoudige installatie. Steek de TL-PA8010P in het stopcontact en sluit deze aan op de router. Steek vervolgens de TL-WPA8631P in het gewenste stopcontact. Dankzij het geïntegreerde stopcontact kun je nog steeds andere apparaten aansluiten en raak je geen enkel stopcontact kwijt.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE