BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Trust gaming muis GXT930 Jacx / Muis reviews.

Maak je gaming uitrusting compleet en behaal die overwinning! De Trust gaming muis GXT930 Jacx heeft onder andere een geavanceerde optische sensor met 6400 DPI, zes programmeerbare knoppen en RGB-verlichting. Waar wacht je nog op?
Verlicht ontwerp
De GXT930 Jacx is speciaal ontworpen voor rechtshandigen. Op de onderkant van de muis bevindt zich volledig instelbare RGB-verlichting met meerdere effecten. Je game uitrusting krijgt als het ware een upgrade bij aanschaf van deze muis! Zelfs de DPI-knop heeft een LED-indicatie wat extra sfeer geeft. Het gevlochten snoer van 1,8 meter geeft je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt op je bureau.
De gewenste precisie
Deze gaming muis heeft zes knoppen waaronder een snelheidsselectieknop met een gevoeligheid van 600 tot 4800 dpi. Je kunt de gevoeligheid van je muis dus naar wens instellen, dit is ideaal als je verschillende soorten games speelt waar een andere gevoeligheid gewenst is.
Programmeer zelf de knoppen
De GXT930 Jacx heeft zes programmeerbare, snel reagerende knoppen, waaronder twee duimknoppen. Met behulp van geavanceerde software stel je het programmeren van knoppen, macro's en lichteffecten eenvoudig in naar smaak. Je kunt tot 60 acties uitvoeren met slechts één klik. Bewaar je instellingen in het interne geheugen van de muis en gebruik ze op welke computer je ook inplugt.
Overige specificaties
Versnelling: 22 G
Polling Rate: 125/250/500/1000 Hz
Tracking speed: 60 IPS
Aansluiting: USB 2.0 Type-A
Sensor technologie: optisch
Met intern geheugen

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE