BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Trust gaming toetsenbord GXT877 Scarr Mechanical US / Gaming keyboard reviews.

De Trust gaming toetsenbord GXT877 Scarr Mechanical is een metalen mechanisch gaming toetsenbord met snel reagerende switches en 8 kleurenmodi. Met zijn robuuste metalen bovenplaat en kleurrijke lichten combineert het Trust GXT877 Scarr het beste in stevig en stijlvol design.
Stevig design met rode mechanische switches
Een sterke metalen topplaat maakt de Trust GXT877 Scarr extra duurzaam. De lineaire mechanische rode switches zijn net zo robuust, reageren snel en gaan tot wel 50 miljoen toetsaanslagen mee. Wat je favoriete game ook is, dit toetsenbord geeft je een stevige basis voor je acties; dubbel verzekerd door zijn rubberen antislipvoetjes.
Nauwkeurig op hoge snelheid
Met de Scarr krijg je de nauwkeurigheid die je wilt tegen de snelheid die je nodig hebt. Geavanceerde anti-ghosting met N-key-rollover verzekert je ervan dat je zowel snel als precies kunt handelen. Jij hebt de controle, zelfs als je verschillende toetsen tegelijkertijd indrukt. Verder krijg je bij de Scarr extra verwisselbare gamingtoetsen en toetsen voor richting en ook een key cap puller is inbegrepen, waarmee je gemakkelijk toetsen vervangt en je gaming toetsenbord schoonmaakt.
Verwacht meer controle
Afgezien van de gebruikelijke geoptimaliseerde features heeft de Scarr nog 11 mediatoetsen. Deze handige toetsen geven je supersnelle controle over alle functies die je binnen handbereik wilt hebben, zoals het aanpassen van het volume of het openen van je mail. De speciale gamingmodus zorgt er verder voor dat je niet ongewenst naar desktopmodus teruggaat als je per ongeluk de Windows-toets raakt, aangezien die is uitgeschakeld tijdens intense gamingsessies.
Game vol kleur
Kleur je gamingervaring. De LED-lichten van het Trust GXT877 Scarr verlichten je games, zowel voor sessies bij daglicht als all-nighters. Kies uit zeven regenboogkleurmodi en pas de helderheid naar wens aan.
Overige specificaties
Morsbestendig: nee
Stille toetsen: nee
Ingebouwd geheugen: nee
Numeriek toetsenbord: ja
Trackpad: nee
Mediatoetsen: FN-toetsen (11)
Macrotoetsen: nee
Programmeerbare toetsen: nee
Aantal toetsen: 104
Kleuren achtergrondverlichting: wit, rood, oranje, groen, blauw en paars
Anti-Ghosting: N-toets roll-over
Reactietijd: 1 ms
Verplaatsingsafstand: 4 mm
Macroprogrammering: nee
Indicatoren: scroll-lock, num-lock, caps-lock

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE