BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Trust GXT 252+ Emita Plus Microfoon (Zwart) / Gaming accessoires reviews.

Met deze Emita Plus Streaming Microphone ben je klaar om te streamen. Of je nu streamt op YouTube, Twitch, Facebook of vlogt, podcasts maakt, voice-overs of akoestische muziek opneemt, je wilt dat het professioneel klinkt. Deze professionele USB-studiomicrofoon met verstelbare arm en zijn uiterst nauwkeurig cardioïde opnamepatroon is ideaal voor al jouw geluid. Laat jouw stem maar klinken!
Cardioïde opnamen maken
Het cardioïde opnamepatroon vangt het meeste geluid van de voorkant van de microfoon op, terwijl afleidende geluiden uit de omgeving niet hoorbaar zijn. Op deze manier is het geluid van jouw opname doelgericht. Je krijgt die volle, heldere audioreproductie die je graag wilt hebben.
Uitzonderlijk stabiel
Bevestig de microfoon stevig en gemakkelijk aan de verstelbare bureauklem: zorg dat jouw microfoon zich altijd in de perfecte plaats bevindt om stabiele opnamen te maken. De schokdemping voorkomt dat trillingen de microfoonstandaard bereiken. Elke kleine schok die afleidt, wordt geabsorbeerd, waardoor jouw luisteraars zich volledig op jouw stem kunnen concentreren. En voor nóg meer stabiliteit onderweg kan je het meegeleverde statief gebruiken.
Plofgeluiden
Ben je veel tijd kwijt met het bewerken van de opnamen om plofklanken (zoals p’s en b’s) of sisklanken te minimaliseren? Met het meegeleverde grote plopfilter met een dubbel scherm, verbeter je de spraakkwaliteit. Zo zorg jij ervoor dat jouw opnamen professioneel klinken, zonder de noodzaak om extreem veel te hoeven bewerken. Met de GXT 252+ kan je jouw gameplay met een uitstekend geluid streamen.
Aansluiten en zingen maar!
De Emita Plus-microfoon heeft een digitale USB-aansluiting. Sluit gewoon de USB-kabel van 2,90 m aan en de microfoon werkt direct bij elke pc en laptop.
Digitale USB-verbinding; werkt direct op elke pc en laptop
Warme, rijke en heldere geluidsweergave; voor vastleggen van vocalen en akoestische instrumenten
Perfect voor podcasts, vlogs, voice-overs, muziekopnames of streamen op YouTube, Twitch en Facebook
Cardioïde opnamepatroon voor zeer precieze opnames en helder geluid zonder achtergrondlawaai
Uitschuifbare bureauklem om de microfoon in de handigste positie te plaatsen
Inclusief hoogwaardige schokdemping, groot popfilter met dubbel scherm en statief
Afmetingen van arm: 35 cm x 40 cm (verticaal x horizontaal)

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE