BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Turtle Beach gaming headset Recon 70N Switch (Rood/Zwart) / Gaming headset reviews.

Haal je volgende victory met de Turtle Beach Recon 70N gamingheadset voor Nintendo Switch op je hoofd. De headset is voorzien van Turtle Beach’s nieuwste lichtgewicht en comfortabele headsetontwerp voor urenlang gameplezier. De headset heeft eersteklas 40 mm-speakers waarmee je alle heldere hoge en donderende lage geluiden kunt horen en ruis kunt blokkeren, en premium, over het oor geplaatste kussens van synthetisch leer. Turtle Beach’s beroemde en sterk gevoelige microfoon zorgt ervoor dat je duidelijk hoorbaar bent in Switch-games die de in-game chat ondersteunen. Je klapt de mic eenvoudig omhoog om de chat te dempen. Daarnaast is de headset door zijn veelzijdige 3,5 mm-aansluiting perfect om te schakelen tussen Nintendo Switch-, PS4- en Xbox One-controllers, plus PC en andere geschikte mobiele apparaten.
Opklapbare microfoon
Turtle Beach’s beroemde, sterk gevoelige microfoon pikt je stem luid en duidelijk op, om ervoor te zorgen dat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Daarnaast kun je de microfoon in het ontwerp van de headset wegklappen om hem te dempen.
40 mm-speakers van topkwaliteit
Superieure 40 mm-speakers over het oor leveren geweldig geluid, zodat je elke heldere hoge toon en donderende lage toon hoort.
Compatibel met meerdere platformen
Ontworpen voor de Nintendo Switch, maar werkt ook geweldig met Xbox One, PS4 Pro en PS4, PC en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.
Lichtgewicht comfort
Het lichtgewicht ontwerp van de headset, met de gewatteerde hoofdband en oorkussens, zorgt voor totaal comfort tijdens urenlange gamesessies.
Eersteklas oorkussens
De met synthetisch leer omwikkelde oorkussens bieden extra comfort, verbeterde basrespons en betere geluidsisolatie.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE