BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Turtle Beach gaming headset Stealth 600 Gen 2 Xbox (Zwart) / Xbox headset reviews.

De Turtle Beach draadloze gaming headset 600 Generation 2 voor Xbox geeft jou een betere game-ervaring. Deze draadloze hoofdtelefoon maakt verbinding met jouw Xbox door een Xbox Wireless-verbinding. Dankzij een verbeterde pasvorm en een batterijduur van maar liefst 15 uur ben jij helemaal klaar voor lange gamesessies!
Krachtig geluid
De gaming headset 600 Generation 2 geeft krachtig geluid door de 55 mm speakers. Stel game- en chatgeluiden onafhankelijk van elkaar in en maak gebruik van de geluidsvoorinstellingen zoals Bass Boost, Signature Sound, Treble Boost en Vocal Boost. Verbeter je game-ervaring met Superhuman Hearing. Met deze geluidsinstelling hoor je subtiele geluiden zoals voetstappen, zodat jij door hebt wanneer een tegenstander je vanachter besluipt. Je bent je met deze draadloze hoofdtelefoon bovendien bewust van je eigen volume, zodat je niet in je headset hoeft te schreeuwen naar vrienden. De microfoon opklap- en dempbare microfoon heeft een verbeterde geluid voor voicechat. Wanneer je de uitklapbare microfoon niet nodig is kan je deze opklappen en gaat deze naadloos over in je hoofdtelefoon.
Geen last meer van draden tijdens het gamen
De Turtle Beach draadloze gaming headset 600 Generation 2 voor Xbox maakt verbinding met de Xbox Wireless-verbinding. Wil je de hoofdtelefoon gebruiken op je Windows 10 PC? Dat is mogelijk met een Xbox Wireless-adapter (niet meegeleverd). Wanneer de gaming headset leeg is laad je hem op met de meegeleverde USB-C oplaadkabel.
Een zachte pasvorm voor lange game-sessies
De 600 Generation 2 gaming headset is ideaal voor brildragers. De oorkussens zijn gemaakt van een zacht, ademend materiaal. Het dubbele schuim in het oorkussen zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon zacht tegen de bril rust. Zo houdt niks jou meer tegen om lang te gaan gamen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE