BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Western Digital externe SSD MY PASSPORT SSD 2.5″ 1TB / Externe harde schijf (SSD) reviews.

De My Passport SSD is draagbare opslag met superhoge overdrachtssnelheden. Wachtwoordbeveiliging met hardwarematige versleuteling houdt uw inhoud veilig. Dit gebruiksvriendelijke apparaat is een schokbestendige, compacte opslag in een cool, duurzaam design.
Bliksemsnel
De My Passport SSD is de snelste My Passport schijf tot op heden met leessnelheden tot 540 MB/s (via de USB Type-C poort) voor snelle gegevensoverdracht. Door de hoge snelheid is dit apparaat zeer geschikt als hulpmiddel bij het uitvoeren van virtuele machines op uw computer.
Hardware-versleuteling
Sla een groeiende hoeveelheid gegevens op de My Passport SSD op om de beperkte interne opslagruimte te sparen. Je kunt een wachtwoord instellen om te helpen het apparaat te beschermen via ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software.
Baanbrekende technologie
De My Passport SSD is gebouwd voor Mac of pc en is compatibel met USB Type-C en USB Type-A poorten. Het apparaat is voorbereid voor USB Type-C voor leessnelheden tot 540 MB/s. Hij is tevens voorbereid voor USB 3.1 Gen 2 en compatibel met USB 3.0, USB 2.0 en USB-A.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE