BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9604IX / Inbouw combimagnetron reviews.

De unieke kookervaring van de Whirlpool AMW9604IX
De integreerbare combimagnetron AMW9604IX maakt van je maaltijden telkens weer een unieke ervaring. Met functies zoals de 6thSense-technologie, de JetDefrost-functie en de anti-vingerafdruk buitenkant heb je op alle vlakken een echt toptoestel om te braden en te koken.
6thSense-technologie voor een ideale temperatuur en braadtijd
De Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9604IX beschikt over heel wat technologische functies. Bij de 6thSense-technologie meten sensoren de omvang en de temperatuur van het gerecht dat je wenst te braden. Deze sensoren bepalen dan de ideale braadtijd en temperatuur. Hiermee is de perfecte baktijd gegarandeerd. De Turbo Hetelucht-functie verdeelt de lucht gelijkmatig rondom het gerecht. Daardoor blijven je ovenschotels sappig en mals en kun je ze gemakkelijk warm houden.
Steeds een kraaknette keuken met de anti-vingerafdruktechnologie
Hou je van een keuken die steeds spic en span is? Dan heeft Whirlpool aan jou gedacht. Zo is de Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9604IX uitgerust met de anti-vingerafdruktechnologie. Dit maakt het bijna overbodig om de buitenkant van het toestel te reinigen. Het matte roestvrij staal is steeds hygiënisch en netjes en geeft een mooie designtoets aan je keuken. Even met een vochtige doek over het oppervlak glijden en je toestel is als nieuw.
JetDefrost voor een snelle ontdooiing
Met de JetDefrost-functie van de magnetron ontdooi je snel en eenvoudig ingevroren voedsel. Bovendien gaat dit tot zeven keer sneller dan met een klassieke magnetron zonder deze technologie. Dankzij de JetDefrost geniet je snel van een lekkere maaltijd na het werk, en bespaar je bovendien ook heel wat energie. Deze JetDefrost-functie is opnieuw een van de verbazend handige technologieën die Whirlpool in zijn combimagnetrons integreert.
De geur van versgebakken brood met Bread Defrost
Dankzij de Bread Defrost functie heb je steeds de geur van versgebakken brood in je keuken. Met deze functie ontdooi je in een handomdraai brood. Bovendien behoudt het hierbij zijn verse structuur en krokantheid. De JetStart-functie is dan weer heel interessant om vloeistoffen op te warmen. Kortom, ben je op zoek naar een handige en technologische combimagnetron, dan is deze Whirlpool combimagnetron (inbouw) AMW9604IX een perfecte keuze!

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE