BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool inductie kookplaat SMP2 9010 C/NE/IXL / Inbouw inductie kookplaat reviews.

Whirlpool inductiekookplaat
De Whirlpool inductiekookplaat heeft innovatieve technologie en geavanceerde functies die jou helpen om heerlijke maaltijden te bereiden, en moeiteloze reiniging achteraf met behulp van de automatische instellingen.
Voordelen en kenmerken
• Inductietechnologie. Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.• Flexifull. Zet je pannen overal op de kookplaat neer, dankzij automatische detectie wordt de kookzone aangepast aan de positie en grootte van de pan.• Smart cook premium. Ontdek alle 63 kookcombinaties. Intelligente sensoren stellen voor elk recept automatisch de juiste temperatuur en kooktijd in.• Smartsense. 6th SENSE sensoren stellen automatisch de juiste kooktijd en temperatuur voor elk gericht in.• Ixelium. Langdurige glans. De revolutionaire iXelium nanotechnologie behandeling beschermt jouw kookplaat tegen krassen en verzekert een perfecte glans. Het is makkelijk schoon te maken: alles wat je nodig hebt is water en een zachte doek.• Chefcontrol. Verdeelt de kookplaat in drie of vier kookzones en activeert ze tegelijkertijd op een vooraf ingesteld vermogensniveau. Pannen kunnen van het ene gebied naar het andere worden verplaatst zonder interactie met de gebruikersinterface, zodat gerechten kunnen blijven koken op verschillende temperaturen voor extra flexibiliteit.
 
Het aantal aanwezige speciale kookfuncties
• Grill. Met de grill functie kun je jouw gerechten tot in perfectie grillen dankzij de speciale hitte detectie die de temperatuur continu in de gaten houdt.• Chef control. Chef control is een innovatieve keukenhulp waarmee je kunt koken zonder dat je de temperatuur van de kookplaat hoeft aan te passen. Verplaats simpelweg de pan op de kookplaat en geniet van heerlijke maaltijden!• Moka. De Moka functie is bedoeld voor het bereiden van koffie.• Flexibel koken. Automatische instellingen. Selecteer de kookfunctie op het touch display en de kookplaat zal automatisch het vermogen aanpassen.• Eco Booster. Slim besparen. Met de functie 'Eco Booster' bespaar je tot wel 10% aan energie (vergeleken met de standaard booster). Eco Booster combineert het juiste vermogen, tijd en energie die nodig zijn om water te koken binnen 9 minuten waarna het automatisch terugschakelt naar een lager vermogen om het water op kooktemperatuur te behouden.• Smelten. Perfect koken op lage temperatuur. Met de smeltfunctie kun je koken op een zeer lage temperatuur, ideaal voor het smelten van chocolade, boter of bij het bereiden van lichte, delicate sauzen.
Energieklasse
Inductietechnologie. Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.
 
Let op! 
Deze kookplaat moet aangesloten worden op een 2 fase perilex stopcontact én een 1 fase 'Normale' stekker. Controleer voor het bestellen je aansluiting. De kookplaat moet met een los verkrijgbare perilex stekker en een normale stekker aangesloten worden op je bestaande aansluiting.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE