BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool inductie kookplaat WS Q3960 BA / Inbouw inductie kookplaat reviews.

Innovatieve technologie en geavanceerde functies die je helpen om heerlijke maaltijden te bereiden, en moeiteloze reiniging achteraf met behulp van de automatische instellingen.
Direct mapping
Het nieuwe gebruikersinterface biedt een eenvoudigere interactie met de kookplaat. Het brengt de kookzones duidelijk in kaart om de consument een goed beeld te geven van de bedieningselementen voor elke zone.
Inductietechnologie
Sneller en energie-efficiënter koken. Inductie verwarmt de pan, niet de kookplaat waardoor minder dan 10% van de energie verloren gaat aan de omgeving.
Energiebeheer
Zeer energiezuinig. Met de functie Power Management kunt u het maximale vermogen van de kookplaat instellen om zo het risico van overbelasting binnen uw woning te voorkomen.
Koken met een boost
Koken in een mum van tijd met de boosterfunctie. Geniet van de lekkerste gerechten. Deze Whirlpool kookplaat beschikt over een 3Kw booster voor het nog sneller verwarmen van uw gerechten.
Speciale kookfuncties
Het aantal aanwezige speciale kookfuncties.
Smelten – Perfect koken op lage temperatuur. Met de smeltfunctie kun je koken op een zeer lage temperatuur, ideaal voor het smelten van chocolade, boter of bij het bereiden van lichte, delicate sauzen.
Warmhouden – Altijd een warme maaltijd. De warmhoudfunctie houdt jouw gerecht warm terwijl de rest van de maaltijd bereid wordt.
Laten sudderen – Pefect sudderen. Met de sudderfunctie kun je de perfecte slow-cooking recepten bereiden, de ingrediënten blijven heerlijk sappig en mals.
Bediening voorzijde
Complete controle tijdens het koken. Eenvoudige toegang tot de intuïtieve en handig geplaatste bedieningsknoppen op het paneel aan de voorzijde, waardoor koken nog makkelijker wordt.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE