BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool koelvriescombinatie W5 721E OX 2 / Koel- vriescombinatie reviews.

De koel/vriescombinatie heeft innovatieve technologie en speciale functies waarmee je via automatische instellingen jouw voedsel langer vers kunt houden.
Kenmerken
De kenmerken van de koel/vriescombinatie zijn:
Kleur rvs. Optisch rvs. design met bescherming tegen vingerafdrukken
Glazen legplateaus, zowel robuust als elegant
6th SENSE sensoren verlagen de temperatuur in het apparaat automatisch wanneer nieuwe etenswaren worden opgeslagen, voor een lager energieverbruik
Handig flessenrek om je flessen veilig te bewaren
Aanwezige functies
Met de snelkoelfunctie gaat de temperatuur in jouw koelkast onmiddellijk omlaag zodra er nieuwe voedingsmiddelen bijkomen. Ingebouwde sensoren passen automatisch de koeltemperatuur aan om zo een laag energieverbruik en langere versheid te garanderen. De koel/vriescombinatie heeft een elektronisch bedieningspaneel dat de juiste parameterinstellingen garandeert voor ideale prestaties en temperatuurregeling. Een energie efficiënt LED-systeem verlicht het apparaat gelijkmatig waardoor je altijd moeiteloos kunt vinden wat je zoekt. De innovatieve LessFrost technologie heeft een unieke verdamper rond het vriescompartiment in plaats van tussen de laden met als resultaat een drastische vermindering van aanvriezing.
Design
Onderscheidende esthetische elementen, zoals gebruiksvriendelijke interfaces, intuïtieve ergonomische bediening en andere aantrekkelijke producteigenschappen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE