BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool vrieskast UW8 F2Y WBI F 2 / Vrieskast reviews.

Whirlpool diepvries kastmodel
De Whirlpool diepvries heeft innovatieve technologie en speciale functies waarmee je via de automatische instellingen jouw voedsel nog langer vers kunt houden.
Voordelen en kenmerken
• NoFrost System. Nooit meer ontdooien. Dankzij de NoFrost technologie van geventileerde koele lucht wordt er geen ijs meer gevormd in de diepvriezer.• Freezecontrol. FreezeControl reduceert de temperatuurvariaties in de diepvriezer tot een minimum en garandeert het optimaal bewaren van bevroren levensmiddelen: tot 50% minder verkleuring. Smaak en kleur blijven behouden.• 6TH Sense technologie. De 6TH SENSE sensoren detecteren temperatuurvariaties en corrigeren deze onmiddellijk. De ideale temperatuur wordt dus tot 30% sneller hersteld.• Snelvriesfunctie. Sneller invriezen. Met de snelvriesfunctie stel je de temperatuur op 10 graden kouder dan de laagste instelling om voedsel snel in te vriezen om zo de voedingswaarde te behouden.• Elektronische bediening. Moeiteloos bedienen. Deze Whirlpool diepvriezer is uitgerust met een elektronisch display ontworpen voor het meest eenvoudige gebruiksgemak.• Alarm. Stroomstoring? Geen probleem. Dankzij Blackout Alert wordt de temperatuur in jouw diepvriezer in de gaten gehouden. Een rood lampje informeert je als de temperatuur onder de -8 graden komt.
Energieklasse A++
Uitstekende energie-efficiëntie. Met de energieklasse A++ biedt dit Whirlpool apparaat zowel uitstekende resultaten als een zeer efficiënt energieverbruik.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE