BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Whirlpool wasmachine FFB 7448 BSEV NL / Wasmachine voorlader reviews.

Deze wasmachine heeft een royale capaciteit van 7 kg. Een snelle en efficiënte draaisnelheid van 1400 omwentelingen per minuut. Exclusieve 6th SENSE technologie past de instellingen dynamisch aan elke specifieke lading aan, dus garandeert perfecte verzorging van alle stoffen. Het zuinige energie-efficiëntieklasse verlaagt het energieverbruik op effectieve wijze.
6th Sense Technologie
Ontdek de beste zorg voor je kleding. De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.
FreshCare+
Houdt jouw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Het innovatieve FreshCare+ neemt de zorg voor jouw wasgoed over, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Als je geen tijd hebt om jouw kleding uit de trommel te halen of als je een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden. Niet in combinatie met programma's speciaal voor delicaat wasgoed of beddengoed.
Waterbeveiligingssyseem
Bescherming tegen lekkage. De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddellijk stopt in het geval van een lekkage.
SenseInverter Motor
Een stille kracht. De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE