BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Woox Zigbee R7073 Alarmsysteem Security Kit Pro / Alarmsystemen reviews.

De R7073 Security Kit Pro (Zigbee) van Woox is er om te zorgen voor volledige digitale bescherming en veiligheid van jouw woning. Een volledig pakket van Smart WOOX Zigbee gebaseerde apparaten tegen een geweldige betaalbare prijs.
R7073 bevat;
R7070 Smart Wireless Gateway
R7056 Slimme Zigbee PIR-bewegingssensor
R7049 Slimme Zigbee rookmelder
R7047 Slimme Zigbee-deur/raamsensor
R7048 Slimme Zigbee Vochtigheids- & Temperatuursensor
R7051 Smart Zigbee Indoor Sirene
R7052 Slimme Zigbee SOS-knop
R7054 Slimme Zigbee-afstandsbediening
Weet wat er gaande is in jouw huis of op kantoor en ga de interactie aan via de gratis WOOX Home app op jouw telefoon! Het gehele pakket is er op gericht dat jij altijd er overal weer wat er thuis gebeurt. Gaat er een raam open, of loopt er iemand langs de bewegingssensor? Dan krijg jij direct een berichtje op jouw telefoon.
WOOX Zigbee apparaten?
Sinds de start in 2018 levert WOOX alleen nog maar 2.4GHz WiFi-apparaten die je als gebruiker rechtstreeks op uw WiFi-router thuis aansluit. Met de groeiende vraag naar beveiligingsapparatuur zoals sensoren of deursloten heeft Woox een eigen portfolio ontwikkeld van Zigbee apparaten die nog steeds kunnen werken, communiceren en verbinden in de WOOX Home app, samen met de reeds bestaande WiFi apparaten, hoe cool is dat! Het enige verschil is dat de Zigbee apparaten een WOOX Zigbee Gateway nodig hebben waarop ze aansluiten. Deze Gateway zit in de verpakking meegeleverd.
Over Zigbee
Zigbee is een op IEEE 802.15.4 gebaseerde specificatie voor een reeks communicatieprotocollen op hoog niveau die worden gebruikt voor het creëren van persoonlijke gebiedsnetwerken met kleine digitale radio's met een laag vermogen, zoals voor domotica, gegevensverzameling voor medische apparatuur en andere behoeften met een laag vermogen en een lage bandbreedte, ontworpen voor kleinschalige projecten die een draadloze verbinding nodig hebben. Vandaar dat Zigbee een low-power, lage datasnelheid, en de nabijheid (d.w.z., persoonlijke ruimte) draadloze ad hoc netwerk is.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE