BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Yale draadloos deur-/raamcontact SR-DC / Beveiligingssensoren reviews.

Yale Smart Living biedt verschillende accessoires aan, zoals het Yale deur-/raamcontact SR-DC. Deze Yale accessoire is geschikt voor alle Yale Smart Living alarmsystemen en is ideaal om jouw ramen en deuren in huis extra te beveiligen. Plaats de accessoire aan de binnenzijde van jouw raam of deur en je alarm gaat direct af bij manipulatie. Makkelijk en wel zo veilig!
Eenvoudig te plaatsen
Deuren en ramen zijn dé toegangswegen tot jouw woning. Door het plaatsen van deur-/ raamcontacten aan de binnenzijde, wordt het alarm direct geactiveerd bij manipulatie. De draadloze deur-/raamcontacten zijn, naast goedgekeurd hang- en sluitwerk, eenvoudig te plaatsen voor extra beveiliging. Download de ‘Yale Smart Living Home’ app en je kunt op afstand zien of al je ramen en deuren goed zijn afgesloten. Voortaan ga jij dus altijd met een gerust gevoel de deur uit!
Eigenschappen
Draadloze magneetcontacten voor ramen en deuren (868 MHz)
Werkt alleen in combinatie met alle Yale Smart Living alarmsystemen
Deur- /raamcontacten worden aan de binnenzijde van de belangrijkste ingangen geplaatst (ramen en deuren) in en om het huis
Lichtgewicht en compact, eenvoudig te monteren
Extra controle doordat je via de app kunt zien of alle ramen en deuren goed zijn afgesloten (met uitzondering van alarmkit SR-1100i)
Eenvoudig te bevestigen

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE